Здравейте, посетител! [ Регистрация | Вход

Обяви с етикет 'Семена' (10)

По договаряне

Почистване, обеззаразяване, подготовка на семена за посев

Почистване, обеззаразяване, подготовка на семена за посев.

sunflower dehulling machine

По договаряне

Продавам линия за белене на слънчогледова ядка

Цялостната линия е предназначена за получаване на белен слънчоглед. Той се постига чрез отделяне на ядрото на слънчогледа от обвивката. Цена-по договаряне.

gravitatsionna masa

По договаряне

Продавам гравитационна маса

Продавам машина за грубо почистване на всякакъв вид семена и зърнени култури – ГРАВИТАЦИОННА МАСА. Отлично качество и много висока ефективност. Цена-по договаряне.

елеватор

По договаряне

Продавам елеватор

Елеватор – ултра нискоскоростен и без чупене на материала. Кофичките на този елеватор се разтоварват посредством инерцията на собственото им тегло. Лентата на елеватора се […]

сортер

По договаряне

Продавам цветен сортировач

Продавам ЦВЕТЕН СОРТИРОВАЧ за всякакъв вид семена и зърнени култури. Сортира по форма, цвят и размер. Прецизност, висока ефективност и 100% чистота на крайния продукт. […]

kamakootdelitel

По договаряне

Продавам камъкоотделител

Продавам машина за грубо почистване на всякакъв вид семена и зърнени култури – КАМЪКООТДЕЛИТЕЛ. Отлично качество и много висока ефективност. Цена – по договаряне.

calibrator

По договаряне

Продавам калибратор

Продавам машина за грубо почистване на всякакъв вид семена и зърнени култури – КАЛИБРАТОР. Отлично качество и много висока ефективност. Цена-по договаряне.

двоен въздушно-ситов сепаратор

По договаряне

Продавам двоен въздушно-ситов сепаратор

Продавам машина за почистване на всякакъв вид семена и зърнени култури – ДВОЕН ВЪЗДУШНО-СИТОВ СЕПАРАТОР. Отлично качество и много висока ефективност. Цена-по договаряне.

По договаряне

Купувам нахут, боб, грах и други семена

Купувам нахут, боб, леща, слънчогледово семе, ориз, просо и други видове семена и зърнени култури.

храна за гълъби

1,20 лв./кг

Храна за спортни гълъби

Продавам храна за гълъби, със състав 10-15 вида семена. За градовете Разград, Русе, Шумен, Търговище, Омуртаг, Велики Преслав доставката е безплатна. Опаковка в чували по […]