Здравейте, посетител! [ Регистрация | Вход

15.00

Глицин – аминокиселина за укрепване на мускулна тъкан и ускоряване разграждането на въглехидратите.

  • Лице за контакт: Симов
  • телефон: 0876731053
  • гр.(с): София
  • Публикувана: 15.05.2024 12:22
  • Изтича след: 23 дни, 14 часа

Описание

Глицин е аминокиселина, градивен елемент за протеини. Тя не се смята за „основна аминокиселина“, защото тялото може да я направи от други аминокиселини. Типичната диета съдържа около 2 грама глицин дневно. Основните източници са богати на протеини храни, включително месо, риба, млечни продукти и бобови растения.

Глицин се използва за лечение на шизофрения , удар , доброкачествена простатна хиперплазия ( ВРН ), и някои редки наследствени метаболитни нарушения . Той се използва също така за защита на бъбреците от вредни странични ефекти на някои лекарства , използвани след трансплантация на органи, както и на черния дроб от вредното въздействие на алкохол. Други приложения включват рак превенция и подобряване на паметта.

Някои хора прилагат глицин директно към кожата за лечение на язви по краката и други рани. Тялото използва глицин изгравдане на протеини. Glycine също участва в предаването на химически сигнали в мозъка, така че може да се използва за облекчашане симптомите на шизофрения и подобряване на паметта. Някои изследователи смятат че глицин може да има роля в превенцията на рака, тъй като тя изглежда да пречат на снабдяването с кръв, необходима на някои тумори.

Препоръчителен прием 2 – 3 гр. на ден /1 чаена лъжица равна/ с много вода. Може и вечер.

Цена: 100 гр. – 15 лв. и куриерски.

За поръчки моля пишете ми на имеил [email protected] или в контактната форма на саита.

ID на обява: 5896374a71c2daac

Докладвайте проблем

Важата зявка се обработва, моля изчакайте